Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee spelers onzeker voor zondag: “Als ze vandaag niet kunnen trainen, komt match waarschijnlijk te vroeg”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Eerder deze week kon u al lezen dat Stefano Denswil en Wesley Moraes met kwaaltjes sukkelen en een individueel programma afwerken en intussen zijn beide spelers nog steeds niet terug op training. Hun aantreden tegen Anderlecht lijkt dan ook zo stilaan in het gedrang te komen.

“Stefano en Wesley hebben tot nu toe nog niet getraind. Wij hebben in de namiddag training om 15 uur en ik verwacht dat zij kunnen beginnen met de normale trainingen. Daarnaast zijn Mitrovic en Vlietinck nog niet klaar voor de match van zondag”, aldus Ivan Leko op zijn persconferentie.

“We zullen zien of Stefano en Wesley kunnen meetrainen, maar hopelijk wel hé. Als ze vandaag trainen is dat alvast een goed signaal, maar als ze vandaag niet kunnen trainen dan komt de match van zondag waarschijnlijk te vroeg”, verduidelijkt onze coach.

Wat is er dan precies aan de hand met beide sleutelpionnen? “Wesley heeft een knieprobleem, Stefano heeft een pijnlijke trap gekregen en heeft nog altijd pijn. We zullen dus moeten zien of ze vandaag kunnen trainen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws