Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trainer van AA Gent onder de indruk van sfeer in Jan Breydel: “Ik zag sommige jongens echt schrikken”

Brugse aanhang ziet 2 uitblinkers tegen AA Gent Aan hem gaan we nog veel plezier beleven

Het was met veel vertrouwen dat AA Gent zondag afzakte naar het Jan Breydelstadion, maar na 90 minuten waren de Buffalo’s op een hoopje geveegd door een ontketend en machinaal Club Brugge. En dat blauw-zwart superieur was, erkende ook de Deense coach Jess Thorup.

“Ik wil die rode kaart niet inroepen als excuus want ik zag dat Brugge al van in het begin sterker was dan ons. Als Brugge dit niveau vasthoudt, zijn ze volgens mij de grootste titelkandidaat”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Thorup was ook flink onder de indruk van de dwingende sfeer in een kolkend Jan Breydel: “In Brugge merkte je van bij de start dat de thuisfans voor extra druk zorgden, zelfs na die uitsluiting bleven ze fel tekeergaan. Ik zag sommige jongens echt schrikken van die atmosfeer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws