Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier onder de indruk van (zijn ex-)Club: “Oh la la! Ongelooflijk, het is een echte machine”

Thomas Meunier is a Bruges Boy

Thomas Meunier mag dan al even weg zijn bij Club Brugge, de Rode Duivel van het Franse PSG blijft blauw-zwart in zijn hart dragen. En de prestaties van zijn ex-club volgt hij ook vanuit Parijs nog steeds op de voet.

Zo zag de 27-jarige wingback zijn oude ploegmaats aan het werk tegen Standard en hij was danig onder de indruk: “Oh la la. Club was buitengewoon sterk maandag. Standard kreeg gewoonweg geen tijd om te ademen, ongelooflijk. Het is echt een machine. Hoe die ploeg samen met Genk loopt te voetballen…”, klinkt het opgewonden in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws