Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier is er zeker van: “Hans Vanaken zou zijn plaats hebben bij PSG”

De kans dat Club Brugge straks een aantal sterkhouders verliest, is niet gering. Vooral Wesley en Arnaut Danjuma zijn gegeerd, maar ook Hans Vanaken zou weleens een stap hogerop kunnen zetten. En als het van Thomas Meunier afhangt, is hij altijd welkom bij PSG.

Thomas Meunier (Club Brugge)

“Ik zeg je: de helft van Club Brugge kan makkelijk mee in de top-5 van Frankrijk. Wesley, Dennis, Vanaken zelfs met zijn vingers in zijn neus. Hij zou zijn plek hebben bij PSG, echt waar. Omring Hans met spelers die nog beter zijn dan pakweg Vormer en hij draait gewoon mee”, aldus Meunier in HLN.

“Hans is met voorsprong de beste speler die ik in België bezig gezien heb. Alleen heeft hij niet de stijl van dit huis. Hoe dan ook: dit is een goed moment voor hem om te vertrekken bij Club Brugge. Hans zit in zijn comfortzone en voelt zich goed bij Club. Hij is er elke week één van de uitblinkers, maar het is een kwestie van ambitie. Als hij zin heeft om eens naar het buitenland te gaan, zal hij zeker en vast veel opties hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws