Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supertrotse Ivan Leko: “4 april 2019 is datum die alle Clubfans zich zullen blijven herinneren”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

‘t Is gebeurd! Na maar liefst 21 jaar wachten is Club Brugge er eindelijk nog eens in geslaagd om drie punten te pakken op het veld van Anderlecht. Een trainer zou voor minder stralen van trots en dat deed Ivan Leko dan ook in het interview na de verlossende 2-3 in Brussel.

“Dit is fantastisch en eigenlijk een stukje geschiedenis. Als je de kleedkamer binnenkomt en de glimlach ziet van de spelers en iedereen binnen de club zoals Pascal Plovie, voorzitter Bart Verhaeghe, CEO Vincent Mannaert… Dit is superbelangrijk. 4 april 2019 is een datum die alle Clubsupporters zich zullen blijven herinneren”, aldus een genietende Ivan Leko.

“In de eerste helft hebben we een demonstratie gegeven, maar toch was het resultaat het belangrijkste. We kwamen naar hier om te winnen, ons doel was duidelijk en we zaten vol vertrouwen. Ik ben ontzettend blij en supertrots op mijn spelers. Iedereen voelt dat de connectie en sfeer tussen spelers, staf en supporters al weken en maanden fantastisch is”, aldus Leko.

“De sterkte van dit Club Brugge is nu al twee jaar het collectief, beweging, voetbal en pas daarna komt de individuele kwaliteit. De eerste helft was fantastisch, een ware demonstratie. Normaal had het 0-5 of 0-6 moeten zijn en dat op Anderlecht. Dit is een geweldige dag voor de volledige blauw-zwarte familie, ik ben supertrots op wat we vandaag gedaan hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws