Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelers weigeren handdoek te gooien, maar: “Ze hebben wéér duidelijke strafschopfase niet gezien”

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

Van één punt naar zes punten op amper een week tijd, de titelkansen van Club Brugge zijn na de twee recente verplaatsingen flink geslonken. En toch weigert Ruud Vormer de moed op te geven, onze Nederlandse kapitein wil er tot de laatste snik voor vechten. Al zat die penaltyfase met Van Damme en Openda hem wel behoorlijk dwars.

“Ze hebben een duidelijke strafschopfase wéér niet gezien, hé. Ik weet niet wat ze daar doen, maar we moeten positief blijven. Alles is nog mogelijk en bij Genk zal de stress nu ook wel wat toenemen gezien de kloof van zes punten”, liet onze kapitein optekenen bij VTM Nieuws.

Is het nu voorbij voor Club? “Neen, het is nooit voorbij. Het is pas voorbij op de laatste speeldag, toch? Het is nu zes puntjes en we moeten gewoon naar onszelf kijken en proberen te winnen. We blijven in ieder geval doorgaan hoor”, liet Vormer er bij Play Sports geen twijfel over bestaan.

“Vandaag liep het fout bij het afmaken van de kansen. Ik denk dat zij thuis heel weinig kansen gecreëerd hebben, maar wij maken het niet af en dan blijft het 0-0. Ik had een heel goeie kans na een fantastische bal van Mats Rits, maar Bolat komt gewoon goed uit en pakt ’em goed.”

Ook Hans Vanaken legt zich nog niet neer bij de zaak: “1 op 6 is te weinig. we hadden op meer gehoopt, maar er komen nog altijd vijf wedstrijden aan. We moeten gewoon alles geven, zoveel mogelijk punten halen en hopen dat de rest en dan vooral Genk punten laat liggen. Het is weer moeilijker geworden, maar zolang het mathematisch kan, moet je de hoop behouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws