Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers wil zondag (nog) eens zijn ex-club nekken: “Gaan ook in Genk voor de drie punten”

Een sleutelmatch in PO1, zo mag je de kraker van komende zondag tussen leider Genk en nummer twee Club Brugge gerust noemen. Voor Siebe Schrijvers wordt het al zijn derde weerzien met zijn ex-club, maar medelijden heeft hij niet. Hij wil vol voor de zege gaan.

In de reguliere competitie stond onze 22-jarige schaduwspits, die in geen tijd alle Brugse harten veroverde, twee keer aan het kanon tegen de ploeg die hij vorige zomer verliet. Volgt straks een derde doelpunt tegen Genk? Dat zou mooi zijn, maar Schrijvers is maar met één ding bezig: winnen.

“Het is een heel belangrijke wedstrijd hé, die in Genk. Maar goed, 9 op 9 is een heel mooie start en ook daar gaan we voor de drie punten. Er zijn twee of drie grote favorieten voor de titel. Iedereen kent het grote belang van de match van zondag en we hebben een week om die voor te bereiden.”

De generale repetitie mocht er alvast wezen: “Een 4-0 overwinning is altijd leuk tegen een concurrent. We hebben bij momenten fantastisch voetbal gespeeld. De automatismen zaten goed en we hadden een goed game plan. Wat het belangrijkste punt was van ons plan? Die pressing, hé. We hebben echt heel hoog druk gezet en hebben Standard niet laten voetballen. Dat moeten we thuis altijd proberen en dat is opnieuw gelukt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws