Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers spreekt zich uit over titelkansen én licht toe waarom hij tegen Antwerp op de bank zat

Volgens bepaalde media is het bij Club Brugge een beetje met de moed der wanhoop in de titelstrijd, maar dat ontkent Siebe Schrijvers alvast met klem. Onze technisch vaardige schaduwspits is niet van plan om zomaar de handdoek in de ring te gooien.

“Of we nog geloven in de titel? Ja natuurlijk, anders kan je er beter mee stoppen, toch? Wij geven gewoon niet op en proberen elke match drie punten te pakken”, aldus Siebe Schrijvers bij Play Sports.

Genk staat vrijdag alvast voor een verraderlijke thuismatch tegen revelatie Antwerp: “We hebben daar vorige week gespeeld en dat is een enorm goeie en potige ploeg. Wij moeten gewoon hopen dat Genk ergens punten laat liggen. Waar maakt niet uit, wij geloven er alvast in.”

Na een weekje op de bank mocht Schrijvers zich tegen Anderlecht weer uitleven als zwerver tussen middenveld en aanval: “Dat ik op Antwerp op de bank zat, was een keuze van de coach. Hij heeft individueel met mij gesproken en zei dat hij koos voor meer snelheid en power met Loïs Openda. Dat ik niet inviel, was wel jammer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws