Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechterbaas Verbist is duidelijk over penaltyfase Antwerp-Club Brugge

De penaltyfase tijdens de wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge blijft voor discussies zorgen. Nu zorgt scheidsrechtersbaas Johan Verbist voor duidelijk. Op de website van de KBVB laat hij zijn licht schijnen op de situatie.

Jelle Van Damme ging in de openingsfase door op aanvaller Loïs Openda. Verbist vindt dat Club Brugge een penalty had moeten krijgen. “Na een verre pas schermt Van Damme de bal af voor zijn doelman. Openda van Club Brugge komt aangelopen in een poging om alsnog de bal te spelen.”

“Van Damme vangt Openda op foutieve wijze op door zijn been uit te steken”, gaat Verbist verder. “De scheidsrechter laat verder spelen. De VAR had hier moeten tussen komen voor een strafschop”, besluit de Coördinator arbitrage van de KBVB.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws