Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor Club-Anderlecht bekend, maar let vooral op de VAR van dienst

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

De supporters van Club Brugge zullen ongetwijfeld met argusogen uitgekeken hebben naar de aanduiding van de scheidsrechters voor speeldag 6 in de play-offs. Intussen weten we wie zondag de spelleiding in handen heeft.

De kraker tussen Club en Anderlecht moet in goede banen geleid worden door Erik Lambrechts. De VAR voor zondag is dan weer Lawrence Visser oftewel de man die afgelopen maandag nog de flagrante strafschopfout op van Jelle Van Damme op Loïs Openda niet had gezien. Wim Smet werd dan weer aangeduid als vierde official.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws