Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Revelatie Mats Rits krijgt vreemd, maar mooi compliment van RSCA-icoon

Bij het begin van het seizoen werden er wat vraagtekens gezet bij de transfers van Siebe Schrijvers en Mats Rits, maar beide Belgische spelers drukten bij Club Brugge al snel hun stempel. Zelfs Paul Van Himst is onder de indruk van nuttige pion in de schaduw Rits.

“Als ge nu ziet… Leko heeft Mats Rits gezet. Rits is een kuisvrouw, hé. Pas op, ik bedoel dat positief. Hij laat Vormer en Vanaken uitblinken. Ik zou ene gelijk Rits nooit kopen, maar ‘t is wel de ideale man gebleken voor Brugge”, laat de viervoudige Gouden Schoen optekenen in Het Laatste Nieuws. De 25-jarige infiltrerende middenvelder speelde dit seizoen geheel onverwacht onze beresterke stofzuiger Marvelous Nakamba uit de ploeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws