Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov vol respect voor ‘zijn’ Club: “Met een puntje kan ik leven, daar wil ik zelfs al voor tekenen”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Voor Lior Refaelov wordt het maandag weer een speciale wedstrijd. De Israëlische balkunstenaar van Antwerp kijkt voor de tweede keer dit seizoen zijn grote blauw-zwarte liefde in de ogen. En over Club Brugge zal je Rafa geen kwaad woord horen zeggen, wel integendeel zelfs.

“Club, dat wordt een ander paar mouwen. Tot voor kort waren ze nog ieders grote titelfavoriet, maar vorige zondag keerde Genk de rollen weer om. Philippe Clement levert er uitstekend werk”, klinkt het bewonderend.

“Genk verdient het ook het meest. Ze zijn al een seizoen lang top. Alleen weet ik maar al te goed hoe het er deze week in Brugge aan toe ging”, aldus de 32-jarige spelmaker in HLN.

“Ze hebben zich ongetwijfeld weer opgeladen om terug te slaan. Daar gaan ze tot de laatste snik. Het gaat voor mij nu om Antwerp en niet langer om Brugge. Ik verwacht een heel moeilijke wedstrijd. We moeten top zijn en hopen dat zij een slechte dag hebben”, vertelt Refaelov.

Wesley en Vanaken moet je aan banden kunnen leggen en op de flanken verkeren Dennis en Diatte in topvorm. Of ik ga juichen als ik scoor? Laat ons het daar maar niet over hebben. Vorige keer heb ik op die vraag geantwoord en iedereen weet wat er gebeurde: ‘They smashed us.’ Ik kan leven met een puntje, daar wil ik zelfs al voor tekenen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws