Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ratten buiten!” Opgefokte Antwerpfans beschimpen Mats Rits tijdens interview

© Play Sports

Voor Mats Rits is een match tegen Antwerp altijd iets specialer gezien zijn verleden bij grote rivaal Beerschot en na de op een brilscore geëindigde match op de Bosuil kreeg onze 25-jarige speler het dan ook hard te verduren van de hem vijandig gezinde supporters van rood-wit.

“Ratten buiten! Ratten buiten! Ratten buiten!” Mats Rits had het niet getroffen toen hij na affluiten een interview moest geven bij Bram Lambert van Play Sports en dat uitgerekend vlak voor de neus van tientallen op post gebleven Antwerpfans. Onze immer nuttige nummer 6 was door het lawaai van de scanderende supporters zelfs moeilijk te horen op televisie.

“Ik hou een gevoel van ontgoocheling over aan deze match. We wisten dat we hier toch de drie punten nodig hadden en met een 0-0 schieten we niks op. We weten dat het altijd moeilijk spelen is op Antwerp. Ze hebben heel veel kracht, power en spelen in de duels. De kleine kansjes die je hebt, moet je gewoon afmaken anders ga je hier niet winnen”, aldus Rits.

“Ons doel was natuurlijk om van onze eigen sterkte uit te gaan en voetbal te spelen, maar alle ploegen die naar hier komen, hebben het moeilijk. Al kon het absoluut beter, het was zeker geen topwedstrijd van ons”, is de eerlijke analyse van de Brugse middenvelder.

“Ik denk dat we in de eerste helft wel gewoon een penalty moeten krijgen voor de fout op Openda. Ik denk dat het een zuivere penalty is. Dan kom je hier voor en heb je de wedstrijd misschien iets makkelijker in handen, maar zolang het 0-0 blijft, is het heel lastig hier”, besluit de noeste werkmier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws