Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Penalty op Openda niet gezien? ‘Woordvoerder van de VAR’ legt uit hoe dat in godsnaam mogelijk was

© De Ideale Wereld

De nieuwste frats van de videoref in het nadeel van Club Brugge is al dagen een hot item en ook bij De Ideale Wereld konden ze niet voorbij aan de blunder van de arbitrage tegen Antwerp. Zet u schrap voor een flink en behoorlijk grappig staaltje satire van de bovenste plank.

De woordvoerder spreekt: VAR

De VAR maakt door een paar bizarre beslissingen geen al te beste beurt in Play-off 1. Gelukkig is er door KV Mechelen groter nieuws waar voetbalfans om malen. Dat belette de woordvoerder echter niet om zijn zegje te doen.

Geplaatst door De Ideale Wereld op Dinsdag 23 april 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws