Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling van Club nu al bekend? ‘Ivan Leko kiest voor twee nieuwe namen’

© Club Brugge

Binnen goed anderhalf uur weten we met welke elf Club Brugge straks uitpakt tegen Anderlecht, maar op Twitter wordt nu al een ferm tipje van de sluier opgelicht over de opstelling van Ivan Leko voor vanavond.

Volgens Tomas Taecke, Clubwatcher voor Het Laatste Nieuws, zouden er in vergelijking met de match van afgelopen maandag op het veld van Antwerp twee nieuwe namen in de basiself gedropt worden.

Krépin Diatta zou samen met Arnaut Danjuma de flanken bezetten, dat betekent dat Emmanuel Dennis na twee mindere prestaties naar de bank wordt verwezen. Ook Loïs Openda zou uit de ploeg verdwijnen ten voordele van Siebe Schrijvers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws