Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openda verkozen tot Belofte van het Jaar op het Gala van de Belgische Leeuw

Mehdi Carcela is uitgeroepen tot winnaar van de Belgische Leeuw, de beste voetballer van Arabische afkomst in de Jupiler Pro League. Loïs Openda werd verkozen tot Belofte van het Jaar en Hamide Lamara won Trainer van het Jaar.

Club Brugge-talent Openda is in het Birmingham Palace verkozen tot Belofte van het Jaar op het Gala van de Belgische Leeuw. Hij volgt Moeskroen-middenvelder Selim Amallah op. Hij eindigde voor Bilal Chibani (Moeskroen) en Amine Benchaib (Lokeren). Openda heeft een Congolese vader en een Frans-Marokkaanse moeder.

In de categorie Trainer van het Jaar werd Hamide Lamara verkozen tot winnaar. Interim-trainer bij RSC Anderlecht Karim Belhocine werd tweede en T2 van STVV Issame Charai werd derde. Lamara is de hoofdcoach van Standard Fémina.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws