Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Vanaken houdt zich niet stil: “Daar stel ik mij wel vragen bij”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge voelt zich bestolen op het veld van KRC Genk. Eerder haalde Ruud Vormer al flink uit naar ref Alexandre Boucaut en ook Hans Vanaken houdt zich niet stil.

De sterkhouder van Club Brugge scoorde zelf een strafschop, maar vond de handsbal van Brandon Mechele absoluut geen penalty waard. “Lachwekkend”, begint Vanaken tegenover Het Nieuwsblad. “Brandon staat met zijn rug naar de bal en krijgt het leer tegen zijn arm.”

Vanaken vond de beslissing van Boucaut een keerpunt in de topper tussen KRC Genk en Club Brugge. “Dit was een beslissend moment in de wedstrijd. Als je ziet op welke manier dit gebeurt, stel ik mij daar wel vragen bij”, aldus de middenvelder van Blauw-Zwart.

Vanaken blijft echter rustig. “Paniek is niet nodig. Vooraf hadden we waarschijnlijk getekend voor 9 op 12, al hadden we dan deze wedstrijd waarschijnlijk liever gewonnen en op Anderlecht verloren. We hebben ervaring genoeg met play-offs. Het kan elke week volledig veranderen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws