Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Never change a winning team: Ivan Leko trekt ten oorlog met zelfde kern die Gent pak rammel verkocht

© Club Brugge

Terwijl iedereen met een blauw-zwart hart nog met volle teugen aan het nagenieten is van die heerlijke pot van zondag zit de volgende grote opdracht in play-off 1 er al aan te komen. Ivan Leko maakte zopas dan ook zijn selectie bekend voor de immer lastige trip naar Anderlecht.

Opmerkelijk selectienieuws valt er alvast te niet te rapen in Jan Breydel want onze coach trekt naar Brussel met dezelfde 21 spelers die afgelopen weekend geselecteerd werden voor de eerste thuismatch in play-off 1 tegen AA Gent.

Never change a winning team, dat lijkt meer dan ooit het devies. Dat betekent dat Marvelous Nakamba, Matej Mitrovic, Thibault Vlietinck en Benoît Poulain nog steeds ontbreken. Benieuwd dan ook of Clinton Mata opnieuw zal uitgespeeld worden als (rechter) centrale verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws