Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze rake woorden zette Vincent Mannaert speelvogel Dennis aan tot nieuwe glansprestatie

© Club Brugge

Emmanuel Dennis is voorlopig de meest opvallende Clubspeler in play-off 1. De Nigeriaan heeft na drie matchen al twee goals en twee assists op zijn conto staan en dat hij tegen Standard opnieuw een knalprestatie afleverde, daar zit Vincent Mannaert voor iets tussen.

In een nieuw filmpje dat ons een blik gunt achter de schermen bij blauw-zwart zien we hoe onze CEO het onvoorspelbare goudhaantje Dennis apart neemt om flink op hem in te praten en hem tot op het bot te motiveren.

“Dit is de sleutelmatch, vandaag. Doe gewoon wat je de laatste wedstrijden hebt gedaan. Jij kunt op aanvallend vlak elke wedstrijd bepalen. Elke wedstrijd! Maar breng opnieuw dezelfde kracht, net zoals bij de vorige twee matchen. Blijft gefocust en geloof, geloof, geloof! Oké? Ja? Ben je klaar?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws