Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko: “Zeven weken full gas gaan, attack and attack”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft zijn start in Play-Off 1 niet gemist. Blauw-Zwart hoopt zijn titel te prolongeren en coach Ivan Leko maakte na afloop dan ook zijn intenties duidelijk.

De Kroaat was tevreden met zijn ploeg na de 3-0 tegen KAA Gent. “Ik ben superblij met wat ze getoond hebben. Ook de supporters. Wat heb ik genoten”, wordt de oefenmeester geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De intenties van Leko voor de komende weken zijn ook duidelijk. “De eerste etappe is genomen. Nog negen te gaan. Er is geen tijd om te rekenen. We staan vier punten achter op Genk. We moeten gewoon nog zeven weken full gas gaan. Attack and attack.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws