Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko zegt zonder pardon wat hij denkt van sluwe houding Genk en Standard in titelstrijd

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Genk heeft na vorige zondag weer een bonus van vier punten op Club Brugge, maar toch blijven de Limburgers zich in de rol van underdog nestelen. Wat vindt onze trainer Ivan Leko daar eigenlijk van? Wel die denkt er zo het zijne van, dat bleek vandaag op zijn persbabbel.

“Ze kunnen en mogen doen wat ze willen. Wij zijn open en eerlijk tegenover de pers en de supporters, tegenover iedereen. Dat is mijn manier en onze manier van werken geweest in de voorbije twee jaar. Als ik nu zou zeggen dat ik superblij ben met Europees voetbal, dat een derde of vierde plaats een succes is dan draag ik een masker”, is Leko rechtuit.

“Maar okay, voor mij persoonlijk is het belangrijkste wat wij doen en zeggen. Ons objectief blijft in ieder geval hetzelfde en dat is op 19 mei kampioen zijn, de beste zijn. Met alle respect voor iedereen. We zullen dan wel zien of ons doel realistisch was of niet, of we wel of niet goed genoeg waren om onze ambitie waar te maken”, laat onze coach optekenen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws