Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wordt er zo stilaan moedeloos van: “De VAR is er, ga dan alstublieft kijken”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Afgelopen vrijdag liet Ivan Leko nog optekenen dat hij het spijtig vond dat zijn Club tegen Genk een gratuite strafschop had moeten incasseren en ook gisteren was er weer een discutabele penaltyfase in het nadeel van blauw-zwart. Tot grote ontgoocheling van onze coach.

“De situatie met de penalty is jammer. Iedereen zegt dat het opnieuw een penalty is. Ik vind dat spijtig. Vooral omdat de VAR er is, ga dan alstublieft een keertje naar het scherm kijken. Op dit moment hebben we 10 op 15 met drie uitmatchen achter de rug en met twee penaltyfases, eerst op Genk vorige week en nu hier vandaag (gisteren, red.) op Antwerp”, sakkert Leko.

Al is onze Kroatische T1 ook niet blind voor wat zijn team heeft gepresteerd: “Die penaltyfase komt voor mij maar op de tweede plaats, in de eerste plaats moeten we altijd naar ons voetbal kijken. Ik ben niet blij met wat ik vandaag en in Genk heb gezien, maar langs de andere kant: de cruciale fases en beslissingen zijn ook niet correct”, aldus Leko.

“Iedereen sprak na de match over het feit dat het een 500% penalty en dat valt te betreuren. Iedereen is ontgoocheld, eerst en vooral omdat ons voetbal niet goed was. We waren opnieuw te soft, vooral in de eerste helft. In de eerste twintig à dertig minuten van de tweede helft waren we misschien beter en hadden we betere situaties om te scoren, maar over de volledige 90 minuten bekeken, was dit zeker geen goed Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws