Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko over heisa rond Malinovskyi: “Met of zonder hem, als wij op topniveau zijn, maakt dat niet veel uit”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko sla je niet makkelijk uit zijn lood en hij houdt zich al helemaal niet bezig met wat er gebeurt bij andere clubs. Ook de schorsingsheisa rond Ruslan Malinovskyi deert onze Kroatische coach niet, dat liet hij op zijn persconferentie duidelijk verstaan.

De Oekraïense middenvelder kreeg vandaag de vrijspraak (lees er HIER meer over), maar op het moment dat Ivan Leko zijn perspraatje hield, was er nog geen uitspraak geformuleerd. “Voor mij is het moeilijk om iets meer te zeggen over die zaak. Wij doen onze voorbereiding in ieder geval altijd met het idee dat Malinovskyi speelt bij Genk”, aldus een gefocuste trainer.

“1 match, 3 matchen, 7 matchen of 25 matchen schorsing, dat is een kwestie en een probleem van Genk en niet van ons. 7 speeldagen, dat is veel, ja. Maar mijn persoonlijke focus ligt altijd op mijn eigen ploeg”, stelt een op zijn eigen ploeg gerichte Leko kordaat.

“Alle respect voor de tegenstander, maar ik ben gewoon bezig met wat wij zondag kunnen brengen. Als wij goed zijn en op ons topniveau acteren dan maakt het niet te veel uit of Genk met of zonder Malinovskyi speelt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws