Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko legt uit wat hem het meeste stoort aan situatie waarin Club zich bevindt: “Dat is geen leuk gevoel”

Club Brugge heeft z’n lot na vijf speeldagen in play-off 1 niet meer in eigen handen. Het moet al rekenen op een dubbele misstap van leider Genk en bovendien mag het zelf nog amper iets laten liggen. Een situatie die al even duidelijk als onprettig is.

Blauw-zwart moet zondag hoe dan ook de drie punten pakken tegen Anderlecht en moet hopen op puntenverlies van Genk in Gent. “Het is normaal dat iedereen hoopt. Als ik zeg dat ik niet hoop dan is dat niet waar en ben ik aan het liegen”, windt Ivan Leko er geen doekjes om.

“Als ik eerlijk ben dan ben ik ontgoocheld dat wij niet alles kunnen bepalen. Hier in Brugge is alles aanwezig om gewoon zelf jouw toekomst als kampioen te bepalen. Als je zelf jouw wedstrijden wint dan is het gedaan, maar nu moet je hopen dat Gent, Antwerp en Standard iets voor jou kunnen doen en dat is geen gevoel dat ik leuk vind”, aldus onze trainer.

“Of we met 15 op 15 kampioen zijn? Als we zondag winnen, maken we nog kans. ik heb nog nooit calculaties gemaakt en ik zal dat ook nu niet doen. In voetbal is alles mogelijk”, blijft Leko er rotsvast in geloven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws