Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko jaagt vlam nog wat extra in de pan: “Hebben onze twaalfde man echt nodig maandag”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Tegen AA Gent zat de sfeer er al dik in op Jan Breydel en ook op Anderlecht deden de Clubfans hun duit in het zakje. Tot grote tevredenheid van Ivan Leko, die hoopt dat de supporters van blauw-zwart ook morgen weer voor een daverend gekkenhuis zullen zorgen.

“We gaan er alles aan doen om te winnen, samen met onze fans. We hebben onze twaalfde man echt nodig en voelen hun steun op het veld. Iedereen kijkt uit naar de sfeer maandag”, laat Leko optekenen op de officiële website.

De Kroatische coach is op zijn hoede voor het uitgekookte Standard:
“De Luikenaars hebben een sterke kern. Ze hebben individuele klasse en kunnen flitsend voetbal spelen. Natuurlijk kennen we elkaar al goed, dus ik verwacht weinig verrassingen op maandag”, meent onze trainer.

“Wel ben ik er zeker van dat Standard sterk voor de dag zal komen, met Michel Preud’homme en Emilio Ferrera hebben ze twee trainers die perfect weten hoe ze zo’n belangrijke wedstrijd moeten voorbereiden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws