Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft drie redenen om volop te geloven in zege op Anderlecht: “Met minder ga ik niet tevreden zijn”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko heeft vandaag, aan de vooravond van de kraker op het veld van Anderlecht, de verzamelde pers toegesproken en het moge duidelijk wezen: de immer gepassioneerde trainer van Club Brugge gelooft meer dan ooit in een zege op het veld van paars-wit.

“Waarom we morgen wél gaan winnen op Anderlecht? Ik geloof in eerste instantie dat we genoeg kwaliteiten hebben om tegen elke ploeg in België te winnen. In tweede instantie zitten we in een goeie flow. We spelen goed de laatste weken en maanden en we gaan morgen dan ook vol vertrouwen naar Brussel. Ten derde zijn het play-offs, hé. Elke match is als een finale en dan moet je er gewoon alles aan doen om de wedstrijd te winnen.”

Ivan Leko verwijst ook naar de recente 2-2: “Twee maanden geleden hebben we daar een goeie wedstrijd gespeeld. Op vlak van dominantie en eigenlijk op alle vlakken. We hebben genoeg gedaan om die match te winnen, alleen is het toen op 2-2 geëindigd. Hopelijk hebben we dit keer het geluk iets meer aan onze kant”, aldus de Kroatische trainer.

Onze T1 draait alvast niet rond de pot: “Met minder dan een overwinning ga ik niet tevreden zijn. Wij gaan er absoluut alles aan doen om te winnen. Op voorhand ben ik nooit tevreden met een nederlaag, maar we zullen zien na 90 minuten. Alles geven van de eerste tot de laatste minuut, zo zullen wij morgen in ieder geval voetballen.”

Al verwacht Ivan Leko zeker geen gezondheidswandeling: “We weten ook dat we tegen Anderlecht spelen en dat het een klassieker is in België. Bovendien komen wij voor Anderlecht op het perfecte moment. Als je jouw eerste match met 3-0 verliest in Genk dan speel je liever tegen Club Brugge dan  – met alle respect – tegen Lokeren, Waasland-Beveren of Kortrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws