Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko blijft er vol voor gaan: “Het is een kwestie van vertrouwen en geloof want in voetbal kan alles”

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Ivan Leko is niet het type coach dat snel de handdoek gooit en dus blijft onze Kroatische trainer geloven in én dromen van een tweede opeenvolgende landstitel. Dat liet hij gisteravond verstaan na de 1-0 zege tegen Anderlecht die Club op zes punten van Genk houdt.

“Voor mij persoonlijk en voor alle mensen binnen de club betekent die tweede plaats niks, behalve dan misschien een ticket voor de Champions League. Hier in Brugge spelen we alles of niks”, vertelde de T1 voor de camera’s van Play Sports.

“Ik denk dat 13 op 18 na zes wedstrijden een fantastisch rapport is, maar niemand had verwacht dat Genk het zo goed ging doen met 15 op 18. Dat is een fantastisch resultaat”, erkent een grootmoedige Ivan Leko.

“Die 13 op 18 is een record voor Club Brugge in die 10 jaar dat de play-offs bestaan. We zijn goed in deze play-offs en tonen dat we kwaliteiten hebben en dat we tegen elke ploeg iets kunnen doen. Nu is het een kwestie van geloof en vertrouwen, in voetbal kan namelijk alles”, aldus de Kroaat.

“Zes punten goedmaken met nog vier matchen te gaan, is op rationeel vlak een moeilijk verhaal, maar als je kan duwen en doorgaan, weet je maar nooit. Tot in de laatste seconden kan er nog iets gebeuren in jouw voordeel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws