Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko belooft aanvallend Club: “We gaan niet speculeren of rekenen, maar gewoon alles of niks spelen”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Attack! Attack! Attack! Zo klonk het zondag nog bij Ivan Leko en ook morgen in Anderlecht is onze trainer rotsvast van plan om vol voor de aanval te kiezen. Dat bevestigde hij gisteren op de persconferentie voorafgaand aan de altijd beladen trip naar Brussel.

“Alles of niks, zo is dat. Dat is wat we willen. Dat is ons motto in 2019”, stelde Ivan Leko het onbevangen en zonder omwegen. “Waarom? Omdat alles hier aanwezig is om alles te pakken. Dat getuigt misschien van veel vertrouwen of je kan zelfs zeggen van te veel vertrouwen, maar dat is gewoon de realiteit en openlijk zeggen wat je denkt.”

Het wordt de derde confrontatie met Anderlecht, kan paars-wit ons nog verrassen? “Ze hebben de laatste maanden zeker een betere defensieve organisatie en beschikken over enkele individuele spelers zoals Verschaeren, Bolasie, Trebel, Kums, Santini, Amuzu en Zulj. Dat is zeker genoeg kwaliteit om een wedstrijd te winnen”, meent Leko.

“Ze hebben ook verschillende profielen die in de samenstelling van een elftal belangrijk kunnen zijn. We hebben zeker respect voor Anderlecht, maar wij willen absoluut het tempo en de kwaliteit van de wedstrijd bepalen. Wij gaan niet speculeren of rekenen, maar gewoon alles of niks spelen”, belooft de man die ons vorig jaar naar de titel leidde plechtig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws