Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanpak van Leko kan op weinig begrip rekenen: “Dat snap ik al helemáál niet”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Ivan Leko zag zijn Club Brugge voor de tweede match op rij allesbehalve overtuigen en ook Marc Degryse was allesbehalve onder de indruk van blauw-zwart. De alomtegenwoordige analist spaart zijn kritiek aan het adres van de trainer van blauw-zwart dan ook niet.

“Waarom sleutelt Leko op de vijfde speeldag van de play-offs aan zijn ploeg en zijn filosofie? Wat mij betreft, was dat nergens voor nodig. Omdat je verloren hebt in Genk? Dat kan gebeuren. Om daarna meteen alles in vraag te stellen? Ik vind zoiets vreemd”, stelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Hij kiest voor Openda en Danjuma. De keuze voor Danjuma kan ik nog enigszins begrijpen, maar je haalt er wel Diatta uit terwijl hij een van de uitblinkers was in de eerste drie wedstrijden. Akkoord, hij was minder tegen Genk, maar dat waren ze alle elf”, klinkt het kritisch.

“Openda in de plaats van Schrijvers snap ik al helemáál niet. Openda startte voor het laatste een competitiematch in augustus. Midden de play-offs ineens zijn kaart trekken, is een onzekerheid.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws