Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kopzorgen voor Leko? Enkele opvallende afwezigen op training bij Club Brugge

Club Brugge moet komende speeldag de drie punten pakken tegen RSC Anderlecht wil het nog kans maken op de titel. Coach Ivan Leko zag enkele opvallende afwezigen op de groepstraining.

Na een vrije dag verwachtte Leko gisteren zijn manschappen opnieuw op het trainingsveld. Wesley en Denswil bleven echter binnen en werkten een individueel programma af. Het ziet er niet naar uit dat de topper in het gedrang komt, maar het valt af te wachten of het duo de training snel zal hernemen.

Ook Jelle Vossen en Luan Peres bleven binnen. Club Brugge zal nog drie keer achter gesloten deuren trainen. Zaterdagavond trekt Blauw-Zwart op afzondering. De wedstrijd tegen paars-wit is overigens volledig uitverkocht. Er worden 27.000 supporters verwacht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws