Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Mulder stomverbaasd over uitspraak Vormer: “Dat kan je niet serieus nemen”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Ruud Vormer sprak zondag na de match tegen Anderlecht met veel respect over de pover acterende tegenstander, tot grote ontsteltenis van Play Sports-analist Jan Mulder. Die geloofde zijn ogen en oren niet.

De 30-jarige kapitein van Club Brugge kreeg voorgelegd dat blauw-zwart niet bepaald over Anderlecht heen walste, zoals velen dat misschien net wel verwacht hadden.

“We hebben het wel nog altijd over Anderlecht hé, met stuk voor stuk goeie spelers. Zij spelen ook hun spel en het zijn ook voetballers. Zo makkelijk is het niet. Een vertrouwenscrisis bij hen? Het is altijd makkelijk praten, het is gewoon een goed team met aardige spelers zoals Kums en Trebel.”

Jan Mulder wist in de studio van Play Sports niet wat hij hoorde en reageerde prompt: “Hij wil Anderlecht natuurlijk niet afbranden en dat is in zekere zin ook sympathiek, maar serieus nemen, doen we dat niet. Over het algemeen spreekt Ruud altijd erg realistisch en leuk, maar Anderlecht is géén goeie ploeg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws