Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zet deur op een kier voor belangrijke wissel: “Misschien wel, ja”

Emmanuel Dennis en Krépin Diatta kregen hun turbo niet op volle toeren in Genk en dus zou Arnaut Danjuma weleens kunnen profiteren van de mindere match van zijn concurrenten. Ivan Leko lijkt een wissel alvast te overwegen, dat liet hij gisteren althans doorschemeren.

“Een eerste basisplaats voor Danjuma? Misschien wel, ja. We zullen zien”, aldus een ietwat mysterieuze Leko. “We zoeken eerst en vooral opnieuw naar de spirit en energie die wij in de eerste drie matchen hebben getoond. Danjuma is iemand die belangrijk is, maar wij hebben op Genk heel goed gezien dat als er weinig collectief voetbal en beweging is, dit Club Brugge goed is, maar niet top.”

Met andere woorden: de individuele keuzes zijn van ondergeschikt belang, het geheel primeert. “Of het nu met of zonder Danjuma is, dat maakt niet al te veel verschil. In de eerste drie matchen hadden we Krépin Diatta en Dennis in een heel goeie vorm, maar het is een kwestie van het collectief. Dat moet nu een reactie geven en onze focus in de match moet op voetbal liggen. We moeten op onze collectieve manier een wedstrijd winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws