Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is er een sfeerprobleem bij Club Brugge? “Ze zijn geen seconde te horen geweest”

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

Wie Club Brugge zegt, denkt meteen aan een kolkende Engelse sfeer, maar de laatste tijd weerklinkt er geregeld kritiek op de ambiance in Jan Breydel. En dat is niet alles: ook de vocale prestaties op verplaatsing krijgen nu een serieuze veeg uit de pan. Zo zouden de fans van blauw-zwart op de Bosuil amper te horen geweest zijn.

“Met alle respect, maar voor het uitvak heb ik geen goed woord over. Met een bomvol uitvak en een trommel verwacht je op zijn minst dat Club Brugge de rivaal het vuur vocaal aan de schenen zou leggen, maar ze zijn geen seconde te horen geweest”, klinkt het bij groundhopper Roman De Lange, die de match op de Bosuil bijwoonde, in een blogpost.

“Uiteraard werd ze dit onmogelijk gemaakt door de bloedfanatieke Antewerpenaren, maar ook op de momenten dat je ze had kunnen of moeten horen zat het er gewoon niet in”, is de behoorlijk vernietigende commentaar. Lees HIER het volledige betoog van de kritische voetbalfan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws