Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

In Genk tegenvallende Mats Rits kan rekenen op mooie woorden van zijn trainer

Voor Mats Rits was het misschien niet zijn leukste week als speler van Club Brugge. Onze defensieve middenvelder werd tegen Genk al na 45 minuten gewisseld na een zichtbaar mindere prestatie, maar Ivan Leko neemt het overtuigd op voor zijn immer noeste werker in de schaduw.

Of de 26-jarige Rits tegen Antwerp gewoon zal starten, is nog niet duidelijk, maar zijn trainer ziet alvast geen enkele reden om te twijfelen aan de ex-speler van Ajax en KV Mechelen: “Het is een feit en correct dat Mats tegen Genk een mindere match speelde en een wissel kan ook, maar in de voorbije 8 of 9 maanden heeft hij in topvorm bijna alle matchen gespeeld.

Het is niet omdat je één wedstrijd minder was, wat vorige zondag ook het geval was bij Mats, dat je direct naar de bank moet. Het is nu echter money time en dus is er geen ruimte voor emotie. We moeten op training gewoon kijken wie klaar is en dan op een rationele manier de spelers opstellen die op dit moment het beste voor de dag komen”, is Ivan Leko duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws