Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geheim wapen Danjuma helemaal terug: “Ben van plan om nog een paar keer toe te slaan in de play-offs”

© Glenn Bogaert

Zijn seizoensbegin was verbluffend, maar toen kwamen die vijf ellendige maanden van blessureleed. Gelukkig is Arnaut Danjuma net op tijd weer terug fit om Club te helpen in de titelstrijd. Afgelopen donderdag tegen Anderlecht sloeg hij al een eerste keer fameus toe.

“De ontlading was enorm, een soort ontploffing in mijn lichaam na alles wat ik de afgelopen maanden heb meegemaakt. En dat we voor het eerst in 21 jaar konden winnen op Anderlecht, maakte mijn doelpunt extra mooi. Nu, ik ben nog lang niet klaar. Ik teer niet op oud succes. Ik ben van plan om nog een paar keer toe te slaan in de play-offs”, klinkt het in HLN.

“De zwakkere plekjes in mijn lichaam zijn intussen versterkt, maar het was pijnlijk om de ploeg te zien spelen. Het knaagde aan me dat ik niet kon meedoen. Te meer omdat het allemaal iets langer geduurd heeft dan verwacht. Gelukkig ligt dat hoofdstuk nu achter me. Net op tijd, want dit zijn de mooiste weken in België”, aldus onze Nederlandse sensatie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws