Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geert De Vlieger snoeihard voor VAR die Club zuivere penalty onthoudt op Antwerp

Geert De Vlieger (analist)

Spelers en fans begrepen er niks van en ook bij de analisten was er onbegrip voor het feit dat Club vroeg in de partij op de Bosuil geen penalty kreeg voor een schop van Jelle Van Damme op woelwater Loïs Openda. Vooral Geert De Vlieger spaarde zijn kritiek niet.

“Waarom de VAR hier niet ingrijpt? Dat snap ik ook niet, het is altijd penalty. Al-tijd penalty! Dat Openda niet meer aan die bal kan, doet er uiteindelijk niet toe. Zijn enige intentie is om Openda van de bal weg te houden en hij doet het op een foutieve manier”, foetert De Vlieger.

“Er is maar één conclusie mogelijk en dat is een penalty. Je zit daar in dat busje wel iets te doen en niet alleen op de airco te letten, zo lijkt mij. Zo’n VAR moet niet kijken hoe laat het is en of het nog vroeg in een wedstrijd is, hij moet gewoon het reglement toepassen”, klinkt het bij Play Sports.

“De videoref moet zien dat Van Damme zijn tegenstrever Openda onderuit schopt. Hop, penalty! De bal moet op de stip gelegd worden. Het is toch niet moeilijker dan dat? Waarom er niks gebeurt? Omdat de VAR zit te slapen, zo simpel is het”, is onze ex-doelman niet mals voor de mannen in het busje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws