Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Doelman van Genk toont zich van zijn beste kant: “Alle respect voor de fans van Club Brugge”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

De spanning is te snijden voor de topper tussen leider Genk en jager Club Brugge. Limburgse fans lieten de voorbije dagen al duidelijk verstaan dat ze op scherp staan voor de komst van blauw-zwart – zeker na de affaire-Malinovskyi – maar de doelman van Genk onttrekt zich aan de vijandigheden.

“Ik dacht dat ik het in Keulen hoorde donderen toen ik het voorstel van zeven speeldagen schorsing hoorde. De beelden zijn duidelijk, dit was een ongelukkig, onvrijwillig contact”, oordeelt Danny Vukovic in Het Belang van Limburg.

“Ik ben vrij actief op de sociale media. Instagram en Twitter. Wel, alle respect voor de fans van Club Brugge. Ook zij begrepen deze beslissing niet en pleitten ervoor dat beide ploegen zondag op volle sterkte zouden kunnen aantreden”, klinkt het eerlijk bij het Australische sluitstuk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws