Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Doelman uit eerste klasse onthult: “Club enige ploeg waarmee ik gesproken heb, maar ze kozen voor Letica”

Vorige zomer haalde Club Brugge met Karlo Letica een Kroatisch toptalent in huis dat gegeerd werd door tal van Europese (top)clubs, maar voor hetzelfde geld was niet Letica, maar wel Hendrik Van Crombrugge van KAS Eupen onze nieuwe doelman geweest.

“Er werd vooral veel gespeculeerd in de media, maar Club Brugge is de enige ploeg waarmee ik gesproken heb. Ik zat vorig jaar met Vincent Mannaert rond de tafel, maar zij kozen uiteindelijk voor Letica”, vertelt Van Crombrugge in Het Belang van Limburg.

“Verder was er geen concreet voorstel. Enkele ploegen informeerden al opnieuw. De ene al concreter dan de andere. Mijn makelaar houdt zich daarmee bezig”, klinkt het bij het betrouwbare sluitstuk van Eupen.

De 25-jarige Van Crombrugge heeft er alweer een ijzersterk seizoen opzitten en lijkt nu helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging: “De club weet dat ik een transfer wil. Ik wil bewijzen dat ik een stap hogerop aankan. De tijd om te vertrekken is gekomen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws