Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dikke tegenvaller: Club moet het zondag in Gent doen zonder man in topvorm

(VIDEO'S) - Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

Bij Club Brugge hadden ze gisteren weer alle redenen om te juichen, maar toch was er een kleine domper op de blauw-zwarte feestvreugde: de derde gele kaart van Clinton Mata. Onze 26-jarige Angolese verdediger is bijgevolg geschorst voor de lastige trip naar Gent.

Mata presteert al weken op bijzonder hoog niveau en heeft zijn draai helemaal gevonden op rechts in de driemansachterhoede. Dat hij uitgerekend in de Ghelamco Arena zal ontbreken, zal trainer Ivan Leko ongetwijfeld de nodige kopzorgen bezorgen.

Door de schorsing van de defensieve sterkhouder is de kans groot dat Benoît Poulain zijn rentree mag vieren. Al is ook Sofyan Amrabat – afgelopen weekend niet in de selectie na een onfortuinlijke elleboog op training van Krépin Diatta – een optie om Clinton Mata te vervangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws