Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dikke pluim voor Siebe Schrijvers: “Hij is van goudwaarde voor Club”

Siebe Schrijvers had wat tijd nodig om zijn basisplek te veroveren, maar valt al enkele maanden niet meer weg te denken uit het elftal van Ivan Leko. De 22-jarige aanvaller zijn statistieken mogen er intussen wezen, maar ook in het spel is hij enorm belangrijk voor blauw-zwart.

“Dat is toch wel goed scoutingswerk van Club Brugge. Bij Genk was er altijd wat twijfel over Siebe. Zo werd hij bijvoorbeeld uitgeleend aan Waasland-Beveren. Als hij in het 3-5-2-systeem als schaduwspits kan spelen is hij echter een van de beste spelers in België”, aldus Bob Peeters bij Play Sports.

“Hij had nog even kunnen wachten bij Genk om te zien of hij al dan niet zijn kans zou krijgen, maar bij Club doet hij het fantastisch. Ik denk dat hij nog beter is als tweede spits dan als nummer 10. Het is heel goed gezien van Ivan Leko. In dit systeem is Schrijvers eigenlijk een beetje de schakelspeler die hij miste”, analyseert de huidige coach van Westerlo.

“Vorig jaar was het met Diaby in een tweespitsensysteem, maar Siebe is echt iemand die zich opoffert. Hij heeft enorm veel kwaliteiten en heel veel werkkracht. Als je het moeilijk hebt, is hij ook de eerste die de mouwen opstroopt en écht wel die meters maakt voor de ploeg. Siebe Schrijvers is dus van goudwaarde voor Club Brugge”, besluit de ex-Rode Duivel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws