Denswil draait niet rond de pot na slappe prestatie: “Ik voel mij kut” en “Er lukte helemaal niks vandaag”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans
Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Voor Stefano Denswil was het een avond om snel te vergeten, daar in de Luminus Arena. Onze defensieve sterkhouder lag met nonchalant inspelen aan de basis van de 1-0 en had het niet onder markt met de Japanner Junya Ito. Na afloop zocht de Nederlander dan ook geen excuses voor de slappe individuele en collectieve vertoning.

“Dat we werden weggespeeld? Dat ben ik met je eens. Ik denk dat we in de eerste helft nog geen vijf ballen konden rondspelen. We waren ook te slap in de duels en hebben vrij weinig gecreëerd. Net dat deden we de voorbije wedstrijden wél. Vandaag lukte er eigenlijk helemaal niks”, sakkerde een eerlijke Denswil bij Play Sports.

Onze linksvoetige verdediger deelde zelf ook in de malaise, vooral het eerste doelpunt was een weggevertje: “Daar voel ik mij natuurlijk niet lekker bij. Je probeert van achteruit een oplossing te zoeken, maar de bal wordt onderschept en gaat erin. Uiteraard voel je je dan kut. Ik was de persoon die die bal gaf, dan kan je niet zeggen dat je je lekker voelt en nu nog steeds niet want dit hoefde niet te gebeuren.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws