Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis spreekt duidelijk taal: “We zijn verplicht te winnen in Anderlecht”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge maakte veel indruk tegen KAA Gent en won met 3-0. Emmanuel Dennis speelde een sterke wedstrijd en keek na afloop alvast vooruit naar de match tegen RSC Anderlecht.

Club Brugge kon al sinds 1998 niet meer winnen op het veld van rivaal Anderlecht. Dennis heeft er na de prestatie van tegen KAA Gent veel vertrouwen in. “We zijn verplicht om te winnen in Anderlecht”, begint de vleugelspeler tegenover Het Laatste Nieuws.

“In principe moeten we alle play-offwedstrijden winnen. Het is al meer dan twintig jaar geleden dat het ons daar gelukt is, maar geen enkel record houdt eeuwig stand. We gaan alvast voor de zege”, aldus Dennis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws