Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis legt uit waarom hij nu wél standvastig presteert en is het niet helemaal eens met Leko

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Emmanuel Dennis zou weleens de x-factor kunnen zijn die Club Brugge nodig heeft om op en over Racing Genk te gaan. Het onvoorspelbare Nigeriaanse woelwater is in play-off 1 supersterk op dreef en lijkt eindelijk regelmaat in zijn prestaties te krijgen. Hoe komt dat zo plots?

Volgens Ivan Leko slaagt de 21-jarige Dennis er nu in om 90 minuten gefocust te blijven, iets wat in het verleden anders was: “Dat is misschien zijn mening, maar ik bekijk het anders: een match is niet 90 minuten gelijk, de prestatie van een speler dus ook niet”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Er zijn momenten dat het team hoog druk zet, er zijn momenten dat het blok laag staat. Er zijn momenten dat je mandekking moet doen, er zijn momenten dat je in zone moet blijven. Dat heeft allemaal een grote invloed op de individuele prestaties. Soms speel je goed, soms valt het tegen.”

Tegen AA Gent, Anderlecht en Standard was Dennis alvast outstanding: “Het verschil met het begin van het seizoen is dat ik meer aanval en daardoor beter speel. Voordien moest ik te veel verdedigen. Je kan niet goed verdedigen als je kunt aanvallen. Want dan zouden de verdedigers even vaak scoren als de aanvallers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws