Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis in vorm van zijn leven en dat mocht speler van Standard hier aan den lijve ondervinden

Twitter Club Brugge

Uitblinkers bij de vleet tegen Standard, maar als er één speler is die toch weer net dat tikkeltje extra magie bracht dan wel Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse winger scoorde voor de tweede match op rij en was met zijn kwieke dribbels een ware gesel voor de Luikse defensie.

Zijn knappe en bovenal onhoudbare kopbalgoal was een hoogtepunt, maar wat dan gezegd van onderstaand poortje uit de tweede helft? Los door de beentjes van een verbouwereerde Gojko Cimirot, tot groot jolijt van de van de pret kirrende blauw-zwarte aanhang. Graag meer van dat Dennis, te beginnen aanstaande zondag op het veld van leider Genk!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws