Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubspeler met handleiding ontploft volledig in play-off 1: “Leko heeft de juiste snaren gevonden”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - KRC Genk)

Wie had er voor aanvang van de play-offs durven denken dat Emmanuel Dennis de grote exponent van de Brugse pletwals zou worden. De 21-jarige winger toonde in het verleden al vaker staaltjes van zijn talent, maar blonk toch al te vaak uit in wispelturigheid.

Van de wisselvallige prestaties van de Nigeriaanse dribbelkont is in play-off 1 geen sprake meer, dat stelt ook Marc Degryse vast. “Ivan Leko heeft de juiste snaren gevonden. Hij moet zich niet meer druk maken over Dennis. Zijn wispelturigheid lijkt weg”, luidt het in HLN.

“Iedereen kon tegen Gent al zien dat hij in vorm was, maar die prestatie herhalen, is altijd moeilijker. Zeker in het geval van Dennis. Het is knap dat hij die lijn kan doortrekken. Alles wat Dennis tegen Standard deed, was goed en tegelijk onvoorspelbaar. De ene keer naar binnen, dan weer naar buiten. Eens in de bal, nadien in de diepte”, aldus een lovende Degryse.

“Aan twee goals en twee assists zit hij intussen in deze play-offs. Bepalend tegen Gent, op Anderlecht en nu wéér. Da’s drie op een rij. Qua rendement heeft Dennis een ongelooflijke metamorfose doorgemaakt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws