Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans nemen op zoete wijze weerwraak voor vandalisme: “Dit is onze reactie op de graffiti”

Verwelkoming spelersbus Club - Anderlecht

Gisteren kookte het bloed van heel wat blauw-zwarte fans toen het nieuws van het vandalisme aan het Jan Breydelstadion bekend werd gemaakt. De sportieve revanche volgde op het veld, maar ook naast het veld lieten de supporters van Club Brugge niet na om te reageren.

Een groepje Clubsupporters trok na de 1-0 zege tegen Anderlecht naar de imposante villa van Joris Ide in het West-Vlaamse Zwevezele en hing oude supportersvlaggen van Club Brugge op aan de poort van de RSCA-zakenman.

“Joris Ide mag dan al mede-eigenaar zijn van Anderlecht. Wij weten dat hij diep in zijn hart nog steeds een Bruges boy is. Het wordt tijd dat hij kleur bekent”, is de uitleg bij de ludieke actie in Het Nieuwsblad.

“We willen bewijzen dat je je punt ook kunt maken zonder de vandaal uit te hangen. Door vlaggen te hangen, hebben we geen enkele schade aangericht en dat was de bedoeling. Wat zij aan ons stadion hebben uitgespookt kan echt niet door de beugel”, is de boodschap aan Anderlecht duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws