Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft vervanger voor Wesley op het oog, maar zijn prijskaartje is er niet naast’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

De kans dat Wesley straks vertrekt, is bijzonder groot en dus moet Club anticiperen en nu al speuren naar offensieve versterking. Een ideale vervanger zou misschien wel Felipe Avenatti van KV Kortrijk kunnen zijn. Groot, sterk en bovendien een spits met een neus voor goals.

Als we Het Nieuwsblad mogen geloven, zouden op leider Racing Genk na alle clubs die actief zijn in play-off 1 hun oog laten vallen hebben op de 25-jarige targetman uit Uruguay, die dit seizoen aan twaalf goals zit in de JPL.

Ook Club Brugge zou dus een transfer overwegen, maar zal dan wel een serieus bedrag mogen neertellen voor de KVK-spits. Bologna, de moederclub van Avenatti, vraagt namelijk 7 miljoen euro voor de speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws