Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft vervanger voor Ivan Leko op de radar en het is een opvallende naam’

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

De toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds hoogst onzeker. Onze Kroatische coach is straks einde contract en liet onlangs al verstaan dat hij zijn beslissing al genomen heeft. Blauw-zwart zou intussen al een mogelijke vervanger in de gaten houden.

Volgens Deense media volgt Club de ontwikkelingen rond Kasper Hjulmand op de voet en dat is opvallend want de 47-jarige – momenteel werkloze coach – wordt al maanden getipt als de volgende trainer van Anderlecht.

In januari werd de toenmalige trainer van het Deense Nordsjælland nog getipt als de opvolger van Hein Vanhaezebrouck, maar zijn werkgever hield toen het been fors stijf. Markant evenwel: er zou afgelopen winter al sprake geweest zijn van een akkoord met paars-wit.

Hjulmand zou intussen in ons land vertoeven, zo weet Het Laatste Nieuws. Al zou dat niet zijn om opnieuw te spreken met onze Brusselse aartsrivaal. Club Brugge zou de ontwikkelingen rond de ex-trainer van het Duitse Mainz (voorlopig?) vanaf de zijlijn gadeslaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws