Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club en Anderlecht voeren gesprekken die positieve gevolgen kunnen hebben voor fans van beide clubs’

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Het is een fenomeen dat we al een paar jaar zien: clubs die een limiet hanteren voor wat het betreft het toestaan van bezoekende fans. Anderlecht en Club Brugge lijken echter van plan om onderling een deal te sluiten om meer bezoekende fans toe te laten.

Volgens Sport/Voetbalmagazine zouden beide Belgische topclubs gesprekken voeren met het oog op volgend seizoen. De bedoeling zou zijn dat Club in het Constant Vanden Stockstadion opnieuw 1.000 fans mag meebrengen, het omgekeerde zou dan ook gelden in het Jan Breydelstadion. Als er een deal uit de bus komt, zou dat beide supportersclans alvast ten goede komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws