Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil stokje voor transfer KRC Genk steken en aast op verdediger’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

KRC Genk zou de 18-jarige Odilon Kossonou op het oog hebben. Het Nieuwsblad meldt echter dat Club Brugge een stokje voor die transfer wil steken.

De Ivoriaanse verdediger speelt momenteel bij het Zweedse Hammarby en is een groot talent. In de Zweedse media werd Kossonou vooral gelinkt aan KRC Genk. Club Brugge zou echter dichter bij een deal staan. De vraagprijs bedraagt zo’n 2,8 miljoen euro.

Bij Blauw-Zwart bevestigen ze dat de verdediger op het lijstje staat van potentiële transfers. De verdediger speelt nog maar sinds januari in Zweden. Na zijn overgang van het Ivoriaanse ASEC Mimosas speelde hij vier keer mee. De afgelopen twee matchen zat hij op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws